Vakantiehuisje Marlot
Vakantie in het hart van Giethoorn

LocatieEr staat een kleinigheidje voor u klaar met thee en koffie om even rustig bij te komen van de reis. Voor de hond staat de waterbak klaar met vers water.

Het vakantiehuis is comfortabel en ruim ingericht en biedt een fascinerend uitzicht over de prachtige dorpsgracht van Giethoorn. Het is gelegen in de kop van Overijssel.
Comfort en ruimte, dat vindt u terug in dit vakantiehuisje. Deze biedt ruimte aan vier personen. U komt binnen in de ruime hal, deze is aan de zijkant van het huis. Dan loopt u via een trapje van 3 treden de woonkeuken in. Deze is onder andere voorzien van een vaatwasser, bonenkoffiezetapparaat en een waterkoker. Hier staat de ronde eettafel. 

Naast de woonkeuken is de zitkamer. Hier staat een bank en 2 relaxstoelen bij de tv. In de hal bevindt zich de sauna en de badkamer met douche, wastafel en toilet. 

De 1e slaapkamer is beneden en heeft een 2 persoons boxspring staan met elektrisch verstelbare bodem. Vanuit bed kan je zo tv kijken of richting de dorpsgracht kijken en genieten van het uitzicht. Heerlijk rustig wakker worden met een ontbijtje op bed.


Via de vaste spiltrap komt u op de bovenverdieping. Hier is een hele grote slaapkamer. Deze heeft 2 losse bedden. Kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. Wel zelf de lakens en deken meenemen voor het ledikantje. Er zijn spelletjes en duplo aanwezig.

Buiten in de voortuin staat een zitje in de tuin aan de voorzijde van het huis, hier heeft u prachtig uitzicht op de gracht van Giethoorn. De zon staat de hele dag aan de voorzijde van vakantiehuisje Marlot. U kan heerlijk genieten in het avondzonnetje en een drankje.

De tuin is afgesloten. Huisdieren kunnen fijn mee tegen een kleine betaling.
Uw auto kunt u niet parkeren bij het vakantiehuis maar ongeveer 100 meter terug. Er is vrije parkeerplaats en een betaalde parkeerplaats. De gele P1 is betaald en de Gele P2 is gratis.


Wilt u alvast informatie over activiteiten in en om Giethoorn? Neem dan een kijkje op www.giethoorn.com 

Reservering